

JKA Australia National Training Seminar August 2024

Wednesday & Thursday 21st to 22nd August - BRISBANE Friday to Sunday, 23rd 24th & 25th August - MELBOURNE

SEMINAR PROGRAM

(This Events Schedule and locations may be subject to change)

Note: Participants are requested to bring protective wear (e.g. fist protectors/sparring gloves, mouth guards) to each session.

Wednesday, 21st August 2024

Location:

Moray Field Events Centre, 298 Morayfield Road, Morayfield, QLD, 4506

5:15pm to 5:30pm	Registration	
5:30pm to 6:20pm – (50 mins) (Session 1)		
Kihon – All Grades – Izumiya Sensei and Ueda Sensei together		
Kihon Speed and Correct Posture.		
6:20pm to 6:30pm	Water Break	
6:30pm to 7:20pm – (50 mins) (Session 2)		
Kata: Gojushiho Sho – Izumiya Sensei	Kata: Heian Katas – Ueda Sensei	
7:20pm to 7:30pm	Water Break	
7:30pm to 8:20pm – (50 mins) (Session 3)		
Kata: Tekki Katas – Izumiya Sensei	Kata: Sochin – Ueda Sensei	
8:20pm to 8:30pm	Training Finish	

Thursday, 22nd August 2024

Location:

JKA Bribie Island, 37-39 Benabrow Avenue, Bribie Island, QLD 4507

*1:30pm to 3:30pm

- Grading: 1st/ 2nd/ 3rd/ 4th Dan
- Accreditation for: C Instructor / C Examiner / C Judge
- *By invitation only.
- *Dan grading and accreditation application is required to be submitted and accepted prior to attendance. For details, please contact your instructor.

Note: Participants <u>must</u> bring protective wear (e.g. fist protectors/sparring gloves, mouth guards).

Thursday, 22nd August 2024

Location:

Mary Mackillop Performance Centre, 100 McKean Street, Caboolture, QLD 4510 (Court 1, Accessed via Pettigrew Street)

5:15pm to 5:30pm	Registration	
5:30pm to 6:20pm – (50 mins) (Session 4)		
Kata: Gankaku – Izumiya Sensei	Children under 12 years	
	Kihon / Kata / Kumite – Ueda Sensei	
6:20pm to 6:30pm	Water Break	
6:30pm to 7:20pm – (50 mins) (Session	15)	
Kata: Bassai Sho – Izumiya Sensei	Kumite Drills – Ueda Sensei	
7:30pm to 8:20pm (50 mins) (Session 6)		
JKA Masterclass Demonstration		
Photos		
8:20pm to 8:30pm	Training Finish	

Friday, 23rd August 2024

Location:

Genazzano FCJ College, 301 Cotham Road, Kew, VIC 3101

5:15pm to 5:30pm	Registration	
5:30pm to 6:30pm – (60mins) (Session 7)		
Kihon – All Grades – Izumiya Sensei and Ueda Sensei together		
Kihon Speed and Correct Posture		
6:30pm to 6:45pm	Water Break	
6:45pm to 7:45pm – (60mins) (Session 8)		
Kata: Jion – Izumiya Sensei	Kata: Tekki 1 / 2 / 3 – Ueda Sensei	
7:45pm to 8:00pm	Training Finish	

Saturday, 24th August 2024

Location:

Genazzano FCJ College, 301 Cotham Road, Kew, VIC 3101

9:00am to 9:30am	Registration	
9:30am to 10:30am – (60mins) (Session 9)		
Kata: Bassai Sho – Izumiya Sensei	Kumite Drills – Ueda Sensei	
10:30am to 10:45am	Water Break	
10:45am to 11:30am – (45mins) (Session 10)		
Kata: Unsu – Izumiya Sensei	Kata: Kanku Dai – Ueda Sensei	
11:30am to 12:30pm	Lunch Break	
12:30pm to 1:00pm	Photos	
1:00pm to 2:00pm – (60mins) (Session	11)	
Kata: Kanku Sho – Izumiya Sensei	Children under 12 years	
	Kihon / Kata/ Kumite – Ueda Sensei	
2:00pm to 2:15pm	Training Finish	

*2:30pm to 4:30pm

- Grading: 1st/ 2nd/ 3rd/ 4th Dan & (x1) 6th Dan
- Accreditation for: C Instructor / C Examiner / C Judge

Note: Participants <u>must</u> bring protective wear (e.g. fist protectors/sparring gloves, mouth guards).

^{*}By invitation only.

^{*}Dan grading and accreditation application and is required to be submitted and accepted prior to attendance. For details, please contact your instructor.



Sunday, 25th August 2024

Location:

Genazzano FCJ College, 301 Cotham Road, Kew, VIC 3101

9:00am to 9:30am	Registration	
9:30am to 10:30am – (60mins) (Session 12)		
Kata: Nijushiho – Izumiya Sensei	Kata: Jitte – Ueda Sensei	
10:30am to 10:45am	Water Break	
10:45am to 11:45pm – (60mins) (Session 13)		
Kata: Meikyo – Izumiya Sensei	Kata: Empi – Ueda Sensei	
11:45am to 12:00pm	Water Break	
12:00pm to 1:00pm – (60 mins) (Session 14)		
Kihon: Hard Training – Izumiya Sensei and Ueda Sensei together		
Finish		